پزشکیان: رژیم صهیونیستی مهار نشود، پاسخ‌های ایران دردناک‌تر خواهد بود هزینه روزانه جنگ با ایران برای صهیونیست‌ها چقدر است؟ شناسایی یک تیم عملیاتی مهم رژیم صهیونیستی در تهران | ۲۸ نفر بازداشت شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شایعه‌پراکنی منافقین در کرمانشاه برای تخلیه منطقه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام آمادگی ژاپن برای کمک به کاهش تنش و برقراری صلح در منطقه غرب آسیا ویدئو| بهت و حیرت مجری خارجی بی‌بی‌سی از وطن فروشی رضا پهلوی و حمایت او از جنگ علیه مردم ایران اعلام نحوه فعالیت‌های واحد‌های قضایی و اداری قوه‌قضائیه تا پایان خرداد ۱۴۰۴ انهدام ۳ ریزپرنده ‌در ملایر با عملیات پدافند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) پاکستان: در صورت تشدید تجاوزات اسرائیل علیه مردم فلسطین و علیه ایران، حتماً پاسخ خواهیم داد ویدئو | توضیحات سردار رادان در مورد عملیات شب گذشته شهرری برای دستگیری خرابکاران موساد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۶۰ متهم مرتبط با اقدام تروریستی اسرائیل در اصفهان پدافند هوایی چگونه عمل می‌کند؟ + معرفی انواع پدافندها هم‌صدایی ۱۱ کشور در نشست شورای حکام | تجاوز اسرائیل به ایران محکوم شد زنبور‌ها زیاد از لانه خود دور نمی‌شوند! سفیر ایران در وین: حق پاسخ قاطع به رژیم صهیونیستی را برای خود محفوظ می‌دانیم سفارت آلمان در تهران به حالت نیمه‌تعطیل درآمد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آنروا: فلسطینی‌های گرسنه در غزه جان می‌دهند مهاجرانی: بورس تا اطلاع ثانوی تعطیل است | شهادت ۴۵ زن و کودک تا امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون ۳۵۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) نماینده ایران در آژانس انرژی اتمی: سکوت دربرابر جنایات اسرائیل اعتبار آژانس را مخدوش کرده است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: آمریکا نگران نابودی اسرائیل است | در شرایطی به ما حمله کردند که مناسب‌ترین زمان برای نابودی رژیم صهیونیستی است آمادگی مسکو برای میانجی‌گری در جنگ ایران و اسرائیل ایران، سفارت آمریکا در اسرائیل را تعطیل کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چطور خانه‌های تیمی تروریستی را شناسایی کنیم؟ ابراز نگرانی اسرائیل: ایران هنوز هزاران موشک بالستیک دارد
سرخط خبرها

زیاد النخاله: همه شهر‌های دشمن زیر بُرد موشکی قرار گرفت| تقدیر دبیرکل جهاد اسلامی از حمایت‌های ایران و حزب‌الله+ فیلم

  • کد خبر: ۱۶۳۸۵۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۲
زیاد النخاله: همه شهر‌های دشمن زیر بُرد موشکی قرار گرفت| تقدیر دبیرکل جهاد اسلامی از حمایت‌های ایران و حزب‌الله+ فیلم
دبیرکل نهضت جهاد اسلامی در سخنانی از ایران، حزب‌الله لبنان و آنانی که در این چند روز تهاجم رژیم صهیونیستی کنار مردم و مقاومت فلسطین بودند، تشکر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از اعلام آتش بس در فلسطین، «زیاد النخاله»، دبیرکل نهضت جهاد اسلامی در سخنانی گفت: «ما بسیاری از برادران عزیزمان را از دست داده‌ایم و با سربلندی با آن‌ها وداع می‌کنیم. مردمی که رهبرانشان، شهدای قیام باشند، هرگز شکست نخواهند خورد.»

نخاله با اشاره به اهداف صهیونیست‌ها از به راه انداختن جنگ تاکید کرد: «آن‌ها می‌خواستند ما را در خون ما غرق کنند، ما را ساکت کنند و با ذلت جان ما را بخرند، بنابراین مجاهدان و مردم دلیر فلسطین ما از گردان‌های قدس روبه‌روی آن‌ها ایستادند.»

دبیرکل جهاد اسلامی ادامه داد: «این مقامت ارزشش را داشت و بسیار بیشتر ارزشمند بود، زیرا همه شهر‌های دشمن زیر برد موشکی گردان‌های قدس و مقاومت فلسطین قرار گرفت.»

براساس گزارش المیادین، زیاد النخاله افزود: «مردم ما، با وجود درد، در همه جای غزه و کرانه باختری و در سراسر جهان با سر‌های بالا از آرمان فلسطین حمایت و پشتیبانی می‌کنند. این روز‌ها برای مردم ما روز‌های سربلندی و عزت است که با کمترین امکانات با این همه تجاوز مقابله می‌کنند. مردم ما شکسته نشده و نخواهند شکست و مقاومت در همه بخش‌ها مانند دیوار محکمی است.»

دبیرکل جهاد اسلامی همچنین گفت: «ما با سلاح در دستان و مردان مبارز آماده خود در میدان برای مبارزه با هرگونه تجاوز از این نبرد بیرون می‌آییم.»

دبیرکل جهاد اسلامی همچنین در سخنان خود از حامیان مقاومت فلسطین قدردانی کرد و گفت: «من از همه دولت‌ها و شخصیت‌ها از جمله رهبری جمهوری اسلامی ایران، حزب الله و برادرانمان در مصر و کشور قطر که در کنار ما بودند تشکر می‌کنم. از همه شبکه‌های ماهواره‌ای و رسانه‌ها که تجاوز و جنگ را پوشش دادند تشکر می‌کنم و جلسه دیگری برای تجلیل از شهدا برگزار خواهیم کرد.»

سخنرانی زیاد نخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی که پس از اجرایی شدن آتش بس صورت می‌گرفت، همچنین با این اظهارات ادامه یافت: «پایان این دور از درگیری با رژیم صهیونیستی را اعلام می‌کنیم و می‌دانیم که در این نبرد عزیزترین فرزندان خود را از دست دادیم، هرچند مردمی که رهبرانش افرادی مانند اعضای شهید گردان‌های قدس هستند، هرگز شکست نخواهند خورد. مردم ما به برافراشتن پرچم آزادی در بیت المقدس و مبارزه برای آزادی آن ادامه خواهند داد، مهم نیست که این مبارزه چقدر طول بکشد، این روز‌ها برای مردم ما روز‌های سرافرازی و عزت است.»

النخاله در پایان تاکید کرد: «ما فرصت ایجاد تفرقه بین ما را از دشمن گرفتیم و آنچه را که نیاز بود تحمل کردیم تا موضع همه ما یکپارچه، قوی و استوار باقی بماند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->